18/04/2024
6.7 C
Novi Pazar

Klub heroja raspisao poziv za kreativnu radionicu

IZVOR:TAKT

Klub heroja u saradnji s Kulturnim centrom Novi Pazar i Centrom Duga poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na kreativne radionice u sklopu projekta koji se bavi kreativnim industrijama.

Radionice se sastoje od tri različita kursa i to sa tri različita predavača. Oni će polaznicima omogućiti da istraže jednu ili više oblasti i da oprobaju svoje stečene vještine u praksi.

Grafički dizajner, copywriter i 3D animator su zanimanja sadašnjosti ali i budućnosti, koja će otvarati mnoga vrata, kažu iz Kluba heroja u svom pozivu.

Program traje 12 nedjelja s tim što se sastoji od 6 nedjelja intenzivnog kursa i 6 nedjelja mentorstva tokom kojih će polaznici uz mentore za svaki kurs raditi na praktičnim zadacima, vježbati i steći iskustvo koje će im pomoći da nađu posao u kreativnom sektoru.

Participacija je 4000 RSD za jedan deo kursa, ali ako neko želi da pohađa 2 ili 3 deo kursa, participacija iznosi 6000 RSD.

Svi polaznici koji uspješno završe kurs dobijaju certifikat, majicu sa svojim radom i vaučere za besplatne kafe u Klubu heroja.

Najbolji među polaznicima koji završe kurs mogu dobiti stipendiju i besplatni radni prostor u prostorijama Coworking dijela kluba heroja.

Zainteresirani se mogu prijaviti u Klubu heroja do 25. septembra.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime