19.6 C
Novi Pazar
09/08/2022

Kontakt #45 – Binasa i Midhat Hajrović

U novom #konTAKTu pričamo o životu u dijaspori ali i o fenomenalnom projektu Binin sahan sa autorima projekta Binasom i Midhatom Hajrovićem.

IZVOR:TAKT
KONTAKT
KONTAKT
Kontakt #45 - Binasa i Midhat Hajrović
/

U novom #konTAKTu pričamo o životu u dijaspori ali i o fenomenalnom projektu Binin sahan sa autorima projekta Binasom i Midhatom Hajrovićem.

Dosta naših rođaka koji žive u dijaspori trudi se da uspostavi tamo sličan život kakav su imali u Sandžaku. Organizuju različite aktivnosti, događaje kojima promovišu kulturu i tradiciju Sandžaka. Jedni od organizatora mnogih aktivnosti kroz koje upoznaju svoje komšije sa tradicijom i kulturom upravo su naši gosti Bina i Mitko.

Projektom Binin Sahan njih dvoje ne promovišu samo sandžačku kuhinju oni promovišu sve ono što sadrži Sandžak, a realizuju ovaj projekat sami i bez prethodnog većeg iskustva o snimanju, montiranju i realizovanju video materijala.

Gledajte novi #konTAKT i šaljite nam komentare i prijedloge. Ps. Napravili smo i profil na Pateronu gdje nas možete i podržati simboličnom donacijom – jer želimo da širimo #TAKT ekipu
Podržite nas na Patreonu: https://www.patreon.com/takt

Video podkasta možete gledati na fejsbuk i na jutjub stranici medija TAKT petkom u 18:00č.

FB: https://www.facebook.com/Taktinfo

YT: https://www.youtube.com/c/TaktInfo

Instagram: https://www.instagram.com/takt.info/

Sajt: https://taktinfo.rs/

Voditeljica: Nusreta Brunčević; Dizajn: Haris Ličina; Animacija: Džemil Islamović; Produkcija: TAKT medij

Ovo je poslednja epizoda kontakta koju emitujemo na fejsbuk stranici, od sledeće epizode konTakt podkaste u video formatu ćemo emitovati samo na youtube kanalu
zato nas pratite tamo i pretplatite se na naš youtube kanal https://www.youtube.com/c/TaktInfo

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime