27/06/2024
25.3 C
Novi Pazar

Novi Pazar: Dolićanin i Mahmutović na čelu poznatih koji su podržali listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”

Na spisku više od 2.000 osoba koje su potpisale podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” nalaze se, između ostalih, rektorka Državnog univerziteta u Novom Pazaru Zana Dolićanin i vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Meho Mahmutović.

Uvidom u spisak, javno objavljenom na sajtu Srpske napredne stranke, Sto plus je pronašao tridesetak osoba iz Novog Pazara ili onih koje rade u ovom gradu, među kojima je najviše profesora sa Državnog univerziteta.

Pored Dolićanin, podršku listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” pružili su i profesori Benin Murić, Dragan Bogdanović, Dragana Novakov, Tanja Soldatović, Zoran Marković, Milan Dekić i Saša Stanković.

Na spisku je i veliki broj docenata poput Adema Preljevića, Andrijane Maksimović, Edisa Mekića, Edina Glogića, Elvisa Mahmutovića, Izeta i Ernada Kahrovića, Milivoja Milanovića, Aldine Avdić, Omera Špirtovića, Rifata Mujanovića i asistenta Emira Biševca.

Osim Mahmutovića, među zdravstvenim radnicima koji su potpisali podršku, nalaze se i direktor Doma zdravlja Ervin Ćorović, dečiji hirurg primarijus Šefćet Hajrović i specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije Alan Kurpejović.

Na spisku je i Edib Hajrović, direktor filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Novom Pazaru.

Od poznatih osoba, rođenih u Novom Pazaru, podršku Vučiću pružili su i profesor Hasan Hanić i producent Maksut “Maksa” Ćatović.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime