08/09/2024
16.4 C
Novi Pazar

Posao: Objavljeno preko 30 oglasa za zapošljavanje

Obrazovne ustanove, Gradska uprava Novog Pazara i Više javno tužilaštvo u ovom gradu objavili su oglase za zapošljavanje preko 30 osoba, saznaje radio Sto plus.

Više javno tužilaštvo raspisalo je konkurs za zapošljavanje, na neodređeno vreme, upravitelja pisarnice.

Gradska uprava traži višeg referenta za prijem zahteva za dečiji dodatak u Odeljenju za društvene delatnosti, savetnike u odeljenjima za urbanizam i izgradnju i imovinsko pravne poslove, te jednog radnika na poslovima fizičko-tehničkog obezbeđenja.

Univerzitet u Novom Pazaru (Internacionalni) je raspisao oglas za prijem u radni odnos dva docenta za slikanje, po jednog saradnika u nastavi za pedagogiju i psihologiju, bibliotekara i sekretara rektorata.

Gimnaziji su potrebni profesori računarstva i informatike i geografije, sa 45 odsto norme, kao i spremačica sa isto toliko radnog vremena.

Tehnička škola “Izudin Šušević” oglasila je za zapošljavanje profesora likovne kulture (30 odsto norme) i biologije i ekologije (31 odsto norme).

U Ugostiteljsko-turističkoj školi slobodno je mesto profesora ekologije i zaštite životne sredine sa 30 odsto norme.

Osnovna škola “Halifa bin Zajid Al Nahjan” oglasila je za zapošljavanje sedam nastavnika i to informatike i računarstva (45 odsto norme), nemačkog (44 odsto norme), engleskog (33 odsto norme) i fizike, hemije, fizičkog i zdravstvenog vaspitanje i biologije sa po 30 odsto norme.

Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” su potrebni nastavnik geografije i šef računovodstva, “Đura Jakšić” nastavnik geografije (30 odsto norme) i čistačica (36 odsto norme), “Vuk Karadžić” nastavnik biologije (40 odsto norme) i geografije (35 odsto norme), a “Avdo Međedović” nastavnik fizičkog i zdravstvenog vaspitanje sa 40 odsto norme.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime