28/05/2024
10.7 C
Novi Pazar

Telenor fondacija otvorila novi konkurs “Zamisli sve”

Na konkurs se do 25. aprila mogu prijaviti sve humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji.

IZVOR:Beta

Telenor fondacija danas je objavila poziv za novi konkurs “Zamisli sve” a tema su inovativna rešenja za prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova iz oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kultura i umetnosti i zaštite životne sredine.

Na konkurs se do 25. aprila mogu prijaviti sve humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji.

Minimalna nagrada za pobedničke projekte iznosiće 1.000 evra, a maksimalna 15.000 evra, a Telenor će uz to sa pobednicima konkursa gajiti partnerski odnos i staviti im na raspolaganje neophodne resurse kako bi projekti na kraju bili uspešno realizovani, poručeno je iz Telenor fondacije.

“Već 15 godina ulažemo u zajednicu u kojoj poslujemo i podržavamo društveno odgovorne projekte, shvatajući njihov značaj”, izjavila je menadžerka Telenor fondacije Milica Begenišić.

Ona je dodala da kroz ovaj konkurs Telenor fondacije poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u petnaestu godinu poslovanja, a tokom tog perioda imala je preko 200 realizovanih društveno odgovornih projekata u saradnji sa svojim partnerima, navedeno je u saopštenju.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime