16/04/2024
21 C
Novi Pazar

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji raspisao konkurs za prijem još 50 stručnjaka

Koristeći tehnologije veštačke inteligencije, taj tim razvija funkcionalnosti za korisnike Majkrosoft Office proizvoda Word, PowerPoint, Excel, Office mobilna aplikacija.

IZVOR:Beta

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji (MDCS), koji je i ove godine proglašen za najpoželjnijeg IT poslodavca u Srbiji, raspisao je danas konkurs za prijem još 50 stručnjaka.

Zainteresovani mogu da konkurišu za “Azure tim” koji planira zapošljavanje 20 ljudi i za Office timove (Office Canvas i Office Media Group) koji traže 30.

“Od novembra smo zaposlili 60 novih kolega koji su postali već integralni deo tima i time ostvarili rast od 20 odsto u kadrovima. Nastavljamo da ulažemo u ljude, a to je povod da pozovemo u svoje redove nove kvalitetne kandidate za zaposlenje iz Srbije i regiona”, izjavio je direktor MDCS Dragan Tomić.

Dodao je da MDCS želi i stručnjake koji žive u inostranstvu, a žele da se vrate i IT karijeru nastave u Srbiji.

Office Srbija je tim fokusiran na najmodernije inovacije Majkrosoft Office proizvoda i servisa.
Koristeći tehnologije veštačke inteligencije, taj tim razvija funkcionalnosti za korisnike Majkrosoft Office proizvoda Word, PowerPoint, Excel, Office mobilna aplikacija.

Tim je posebno specijalizovan u tehnologijama razumevanja dokumenata.

Dve istaknutije oblasti kojima tim danas razvija su pomoć pri pisanju i stilizovanju dokumenata (Microsoft Editor i Word Designer) i servisi za konverziju dokumenata koji štede vreme, kao što su digitalizacija slika i PDF dokumenata u Word i Excel aplikacijama.

Office Media Group razvija platformu za korišćenje videa u poslovnom okruženju za komuniciranje, dokumentovanje i saradnju video materijalom i ostalim dokumentima u Office paketu.

Taj tim razvija alate zasnovane na veštackoj inteligenciji koji olakšavaju gledanje, kreiranje i menjanje video snimaka.

MDCS je otvoren 2005. godine, kao četvrti razvojni centar te kompanije u svetu, a čini ga više od 350 vrhunskih stručnjaka kompjuterskih nauka i primenjene matematike.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime