28/05/2024
10.7 C
Novi Pazar

Sjenica: Nedelju dana blokade deponije

Meštani sela koji drže deponiju u blokadi rekli su nam da ih "neće uplašiti krivičnim prijavama" i da će istrajati do ispunjenja zahteva, odnosno, do sanacije i zatvaranja deponije.

IZVOR:Beta

Meštani sela u blizini divlje deponije Goveđak već nedelju dana sprečavaju istovar smeća iz Sjenice zbog čega se ono tamo gomila na ulicama.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća “Vrelo” Nermin Ljajić izjavio je za Betu da su protiv osoba koje blokiraju deponiju podnete krivične prijave.

Ljajić je dodao da su “razmišljali i o mogućnosti otvaranja nove deponije na drugoj lokaciji, ali su za taj posao potrebne brojne dozvole i odobrenja”.

Meštani sela koji drže deponiju u blokadi rekli su nam da ih “neće uplašiti krivičnim prijavama” i da će istrajati do ispunjenja zahteva, odnosno, do sanacije i zatvaranja deponije.

“Predstavnici lokalne samouprave znaju naše zahteve i mi od njih nećemo odustati, ni po koju cenu. Poručujemo im, ovde više neće istovariti niti jedan kamion smeća”, istakao je Nebojša Vasojević.

Vasojević je kazao da, posle razgovora sa predsednikom Opštine Sjenica Munibom Mujagićem, nisu imali nikakve kontakte sa predstavnicima lokalne samouprave ili državnih organa.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime