22/07/2024
22.5 C
Novi Pazar

Složna braća – Snima se nastavak kultne serije

Odlična vijest za sve ljubitelje prepoznatljivog humora: snima se nastavak kultne serije „Složna braća" koja je obilježila devedesete godine, a čije replike se i danas koriste.

U subotu, 15. maja, u studiju u Šimanovcima pala je prva klapa humorističke TV serije „Složna braća – The Nekst Đeneration” u produkciji Telekoma, čije prikazivanje je planirano u jesenjoj programskoj šemi na Superstar televiziji i na nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom. 

Tokom naredna dva mjeseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima, nastaviće snimanje u studiju u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija povjerena Miloradu Milinkoviću. Za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime