26/04/2024
3.1 C
Novi Pazar

Glumica Anđela Marić zbog Sterijine nagrade odložila venčanje i dolazi u Novi Sad

IZVOR:Beta

Glumica Anđela Marić, koja je osvojila nagradu za najbolju mladu glumicu na 66. Sterijinom pozorju u predstavi “Ako dugo gledaš u ponor”, odložila je današnje venčanje u Novom Pazaru, kako bi stigla večeras u Novi Sad i primila nagradu.

Ona je trebalo danas u 15 sati da se venča u Novom Pazaru, ali je, kada je saznala za nagradu, odložila venčanje da bi stigla u Novi Sad, u pratnji svog budućeg supruga, na svečanost povodom zatvaranja Sterijinog pozorja.

“Ne bih rekla da sam samo ja pobednica, pobednik je celo moje pozorište. Jako smo bili iznenadjeni sinoć kada su nam javili za nagrade. Bili smo u autobusu, gostovali smo u Kraljevu i nismo mogli da verujemo svojim ušima”, kazala je Anđela Marić za portal 021.

Dodala je da je uloga Nejre uloga koju svaka glumica priželjkuje da dobije, i dobije je jednom u životu.

“Ona dolazi u trenutku kada isplivavaju razna nasilja nad ženama kod nas. Zapravo, svi smo mi Nejra, svaka od nas doživela je neki vid nasilja, borila se protiv njega. Mi smo ga na probama iznova duboko i bolno preživljavali rekonstruišući ga. Moja koleginica Lemana Binjoš govorila je stalno da je to kao da vas neko konstantno udara po bubrezima. Kontantan bol”, kazala je mlada glumica.

Anđela Marić završila je glumu na novopazarskom Internacionalnom Univerzitetu, u klasi profesora Envera Petrovcija.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime