25/04/2024
8.8 C
Novi Pazar

Škrijelj: Naš put nije i nikada neće biti mržnja

IZVOR:TAKT

Održana je predizborna skupština ogranka SDA Sandžaka na kojoj je izabran gradski odbor od 44 člana i predsjednik ogranka Stranke u Novom Pazaru.

U saopštenju SDA Sandžaka stoji da je za predsjednika ogranka Stranke izabran Ahmedin Škrijelj, diplomirani pravnik te da je time završen izborni proces koji je započeo 2. maja 2021. godine.

U radu Skupštine učestvovalo je 96 zastupnika imenovanih od strane mjesnih odbora sa teritorije grada Novog Pazara.

Na svom profilu novoizabrani predsjednik je pored zahvale svima koji su ga kandidovali i odabrali rekao:

Čeka nas puno posla, rada i aktivnosti. Siguran sam da ću opravdati ukazano povjerenje. Takodje, ovim putem, želim da čestitam svim izabranim članovima odbora ogranka. Naš put nije i nikada neće biti mržnja, a još manje klevete, laži, podmetanja i podjele.

“Saradjivaćemo sa svakim dobronamjernim čovjekom, sa svakim ko želi da sa nama u timu radi dobre i korisne stvari za Novi Pazar i Sandžak. SDA Sandžaka je sigurna kuća za sve dobronamjerne ljude, za sve patriote, za sve koji hoće dobro sebi i drugima ali ni na čiju štetu.

I na kraju ponavljam da ćemo čuvati dostojanstvo svakog pojedinca bez obzira na to šta o nama govorili. Svaki pojedinac svojim djelovanjem i javno izgovorenom riječju o sebi kaže ko je, šta je, kome pripada i ko njemu pripada.

Mi nikada nećemo pristati da o drugima govorimo i da radimo na način kako oni govore o nama jer bi onda bili isti kao i oni a to je poslednje što želimo sebi.”

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime