18/06/2024
16.5 C
Novi Pazar

SPP ide na izbore kao “Muftijin amanet”

Stranka pravde i pomirenja (SPP) nastupiće na predstojećim parlamentarnim izborima pod nazivom “Muftijin amanet-Stranka pravde i pomirenja”, izjavio je danas nosilac liste Usame Zukorlić, sin nedavno preminulog osnivača partije Muamera Zukorlića.

On je na početku kampanje prikupljanja potpisa podrške medijima izjavio da veruje u podršku većine Bošnjaka i osvajanje „značajnog broja“ poslaničkih mandata.

“Očekujemo i glasove nacionalnih manjina koji našu stranku smatraju liderom u rešavanju nacionalno manjinskih pitanja u zemlji”, rekao je Zukorlić.

On danas nije želeo da saopšti imena sa izborne liste, a negirao je i navode da postoji nezadovoljstvo nekih istaknutih članova SPP izborom nekoliko prvih na listi.

“Medijske spekulacije imaju za cilj da na zlonameran način prikažu kako u stranci ima nekog nezadovoljsta i prenose ih oni koji su priželjkivali da se Stanka pravde i pomirenja raspadne nakon muftijine (osnivača SPP) smrti. Ova stranka je vrlo stabilna, jaka i sposobna da u ovom najkritičnijem i najgorem periodu sačuva stabilnost i nepokolebljivo nastavi putem kojim je muftija intenzivno išao”, rekao je Zukorlić.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime