22/07/2024
22.5 C
Novi Pazar

Marinika Tepić: Svi u Novom Pazaru znaju ko je vlasnik pola grada

IZVOR:Beta

Nosilac liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije” Marinika Tepić poručila je danas u Novom Pazaru da nakon izbora nije moguća bilo kakva saradnja sa liderima bošnjačkih partija koji su u direktnoj saradnji sa SNS-om.

“Koliko ja znam oni su u direktnoj saradnji sa Srpskom naprednom strankom, a s obzirom da je naš stav da nema koaliranja sa SNS-om i strankama režima, onda nema saradnje ni sa njima, ni na koji način, ni direktno, ni indirektno”, kazala je Tepić.

Ona je, zajedno sa ostalim predstavnicima te koalicije, među kojima je bio i Dragan Đilas, razgovarala sa građanima Novog Pazara i predstavila im program u četiri tačke za Srbiju i ovaj region.

“Prenerazio me ogroman odliv mladog stanovništva, Novog Pazara i Sandžaka. Prioritet svih prioriteta je da zaustavimo ekonomsku migraciju, odlazak mladih trbuhom za kruhom u jednom pravcu. Novi Pazar je nekada bio najmlađi grad u Evropi, ne znam koliko je to tačno danas”, rekla je ona.

Dodala je da će se nakon izbora zalagati za usvajanje zakona o lustraciji, poreklu imovine i specijalnom antikorupcijskom tužiocu, reviziji svih ekonomskih aranžmana, pre svih sa Kinom, stavljanje građana na prvo mesto i zaštitu životne sredine.

“Ukoliko to ne učinimo za šest meseci, u potpunosti ćemo se povući iz politike”, poručila je.

Tepić je pozvala građane Novog Pazara i Sandžaka da se ohrabre i podrže listu “Ujedinjeni za pobedu Srbije” jer je, kako je istakla, vreme za promene iz korena.

“Ne želimo da pričamo ono što svi znaju, svi u Novom Pazaru znaju kako žive, ko je vlasnik pola grada, kome je bolje, a kome gore. Ne treba mi da dođemo i da vam pričamo kako vam izgledaju novčanici, frižideri ili penzije”, izjavila je ona.

Na naše pitanje zašto su stranke sa njihove liste manje aktivne u ovom delu Srbije, Tepić je odgovorila da to nije tačno i da se njihove aktivnosti „ne vide jer vlada medijski mrak“.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime