27/07/2024
13.4 C
Novi Pazar

Drum Panorama šoping centar  – veliko otvaranje

Drum Panorama šoping centar postao je već omiljeno mjesto za kupovinu građanima Novog Pazara, a od 17. septembra očekuje se otvaranje i novog butika LC Waikiki, Happy Star igraonice i velikog marketa Aman.

U ovom arhitektonski modernom prostoru naći će se i butik uspješne mlade dizajnerice upravo iz ovog grada, Sedžde Zukorlić “Sedžda Fashion.

Na društvenim mrežama se također najavljuje i veliko otvaranje poznatog brenda za kućne proizvode “Karaca” koje se planira za kraj ovog mjeseca, nakon čega slijedi otvaranje Spa i Fitnes centra.

Fatima Besničanin-Korać centar manadžer Drum Panorama šoping centra za medij TAKT je kazala da pomno prate reakcije kupaca i da su do sada nailazili na pozitivne kritike. Takođe, je naglasila važnost i drugih brendova koji su dali povjerenje i došli u ovaj grad.

“Pored ovih izuzetnih brendova čije ćemo otvaranje ispratiti u subotu 17. septembra, podsjećam da smo se zajedno prethodnih sedmica radovali otvaranju Sinsay-a i Terranova-e, a očekujemo da svoje radnje otvore i Karaca, Supercare… i drugi”, kazala je Besničanin – Korać.

Drum Panorama šoping centar, u ulici Rifata Burdževića 209b u Novom Pazaru, na preko 9.500 kvadratnih metara površine, a na dan otvaranja u novootvorenim buticima za kupce je pripremljena dobra zabava i veliki popusti.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime