26/04/2024
10.5 C
Novi Pazar

Nakon ženskog termina na bazenu u Novom Pazaru i restoran samo za žene

Informacija da se otvara restoran samo za žene probudila je veliko interesovanje kod ove populacije. Javnosti je poznato da žene u Novom Pazaru imaju i odvojen termin za kupanje u bazenu, ali je restoran novost i kao takav prvi na ovim prostorima.

Samira Avdović, žena koja je realizovala ideju ovog restorana kaže da joj je cilj da se sve žene osjećaju kao kod kuće, komotno i dobiju svoje vrijeme za kafu, ukusnu večeru i razgovor sa prijateljicama.

“Vjerujem da svaka žena, nakon radnog dana, iskreno želi popiti kafu van grada ili večerati sa svojom najbližom prijateljicom. Upravo zbog toga došla sam na ideju da pokrenemo ovaj restoran gdje će žene moći da dođu, opuste se, razgovaraju, lijepo se provedu i odmore.

Samira Avdović, vlasnica restorana za žene u Novom Pazaru.

Shvatila sam vremenom da žena koja provede kvalitetne trenutke u toku dana u razgovoru i druženju sa najboljoim prijateljicom kojoj može da otvori dušu, koliko god da je dan bio naporan i pun obaveza, ona je spremna za sljedeći. Cilj nam je da ovo mjesto bude centar gdje će svaka žena naći onu kafu koja joj fali u toku dana”, kazala je Samira.

U restoranu koji se zove Ceco Line, po jednom od najuspješnih brendova obuće u bivšoj Jugoslaviji, rade samo žene.

Nalazi se nedaleko od centra Novog Pazara, a ljeti ovaj restoran će privući i bazenom koji će također biti samo za ljepši pol.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime