20/04/2024
2.3 C
Novi Pazar

Oglasi za posao u lokalnoj samoupravi

Gradska uprava Novog Pazara raspisala je danas oglase za zapošljavanje petoro novih radnika, a Gradsko veće konkurs za izbor zamenika načelnika Uprave prihoda, saznaje radio Sto plus.

Lokalnoj samoupravi potreban je “registrator” u Odeljenju za urbanizam i izgradnju, sa osnovnim zaduženjem da unosi podatke i ažurira Registar objedinjenih procedura.

Pravo prijave za to radno mesto imaju kandidati sa fakultetskom diplomom društveno-humanističkih nauka, iz oblasti prava, sa najmanje tri godine radnog iskustva i položenim državnim ispitom.

Raspisani su oglasi i za tri radnika u Odeljenju za tehničke i pomoćne poslove, obezbeđenje i vozni park i to dva za poslove fizičko-tehničkog obezbeđenja i jednog za evidenciju korišćenja i potrošnje goriva službenih vozila lokalne samouprave.

Osobe koje će raditi na poslovima fizičko-tehničkog obezbeđenja imaće zadatak da se staraju o obezbeđenju zgrade, kontrolišu ulazak i izlazak građana i zaposlenih, daju strankama neophodna obaveštenja, primaju pošiljke i preduzimaju mere i radnje u slučaju hitnih slučajeva.

Pravo prijave za to radno mesto imaju osobe sa završenom srednjom školom u trajanju od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije potrebno.

Osoba koja će raditi na poslovima evidencije korišćenja službenih vozila imaće zadatak da planira njihovo korišćenje, prati zakonitost izdavanja putnih naloga, vodi evidenciju o upotrebi vozila, vrši obračun potrošnje goriva i trškova održavanja vozila.

Uslov za taj posao je visoko obrazovanje, radno iskustvo nije neophodno.

Lokalna samouprava raspisala je oglas i za zapošljavanje jednog savetnika u Gradskom štabu za vanredne situacije čiji će posao biti da koordinira i priprema akta neophodna za rad Štaba.

Pravo prijave imaju fakultetski obrazovani kandidati, sa položenim državnim ispitom i bar tri godine radnog iskustva.

Gradsko veće raspisalo je konkurs za izbor zamenika načelnika Gradske uprave za naplatu javnih prihoda na koji se mogu prijaviti osobe sa završenim fakutetom i najmanje pet godina radnog iskustva.

Konkursi su otvoreni 15 dana, a izabrani kandidati će biti zaposleni na neodređeno vreme, osim zamenika načelnika Uprave prihoda čiji mandat traje pet godina.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime