29/04/2024
12.4 C
Novi Pazar

Dvije Novopazarke zasijenile publiku na Serbia Fashion Week u Novom Sadu

Selma Mekić i Hana Bihorac, mlade i uspješne žene iz Novog Pazara, prikazale su svoje kreacije na Serbia Fashion Week reviji koja se desila ovog vikenda u Novom Sadu.

Unikatnost i otmjenost krasila je kreacije Hane Bihorac i Selme Mekić, mladih uspješnih žena iz Novog Pazara koje su se predstavile na Serbia Fashion Week-u. Selma Mekić je u subotu, a Hana u nedjelju predstavila svoj rad i obje su izmamile oduševljenje publike.

Novi Pazar je prepoznatljiv po džinsu, pa je Selma Mekić vješto uvezala svoj stil sa tim materijalom, te je jedna od manekenki prošetala džins jaknu sa unikatnim kaligrafskim radom ove mlade dame.

Hana je nakon svojih manekenki prošetala pistom odjevena u zastavu Palestine i na taj način prikazala da Novopazarke na svakom događaju brinu o situaciji u Palestini.

Modeli Hana dizajn

Serbia Fashion Week je dugotrajni projekat koji radi na stvaranju ekonomskog razvoja i prilika za sljedeću generaciju dizajnera mode, aksesoara i tekstila dok se Srbija priprema za integraciju u Evropsku Uniju.

Ove dvije talentovane dame izuzetno su uspješne u svom poslu kako u svom gradu tako i šire, a ovo je samo jedna od revija na kojoj su predstavile svoje kreacije.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime