28/04/2024
21.2 C
Novi Pazar

Međedović: Radost i uspeh delim sa sugrađanima u Novom Pazaru

Novopazarski teniser Hamad Međedović rekao je danas da svoju radost, sreću i uspeh deli sa sugrađanima u Novom Pazaru, gde je njegova duša, ali i širokim krugom prijatelja, komšija i divnih ljudi koji su ga prihvatili u Beogradu.

On je u subotu osvojio ATP turnir Nove generacije (Next Gen) u Džedi, pošto je u finalu savladao Francuza Artura Filsa sa 3:2 u setovima.

Međedović je kazao da je svaki sportski uspeh utemeljen na upornim, iscrpljujućim treninzima i ličnom odricanju, ali i talentu, Božijem daru i sportskoj sreći, koja je, kako je kazao, ovaj put bila na njegovoj strani.

“Iako je uvek rizik pobrojati sve ljude i institucije koje su od mog početka bili tu kao podrška, kao pomoć i oslonac, koji su mi dali neprocenjive savete, kako one sportske tako i one, možda i važnije – ljudske, želim posebnu zahvalnost uputiti mojim roditeljima, svojim sestrama, i mome bratu Ecu, kao i mnogobrojnoj široj porodici”, rekao je Međedović, a preneo Teniski savez Srbije.

On je neizmernu zahvalnost i poštovanje uputio trenerima Edisu i Boći, ali i teniskom uzoru Novaku Đokoviću.

“Nadam se da ću čim pre biti u prilici podeliti svoju radost sa dragim ljudima i sugrađanima kako u Beogradu, tako i u svom rodnom Novom Pazaru”, rekao je Međedović.

Dodao je da su odmah po povratku u Srbiju isplanirane nove pripreme i treninzi.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime