18/06/2024
16.5 C
Novi Pazar

Zukorlić: Očekujemo promene

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izjavio je danas, nakon glasanja u Novom Pazaru, da posle izbora očekuje promene.

“Verujem da je promena veoma važna da bi ozdravila politika koju imamo na terenu, da bi se osvežila i da bi neke zdravije snage preuzele odgovornost rada na terenu. Samo na taj način možemo videti nešto drugačije od onog što smo imali do sada”, rekao je Zukorlić.

On je prvi na listi “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka, Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini” za parlamentarne izbore.

Nosilac liste Stranke pravde i pomirenja za lokalne izbore u Novom Pazaru i kandidat te partije za gradonačelnika Edin Đerlek kazao je da veruje da su žitelji ovog grada glasali za promene.

“Očekujem promene i zaokret u pogledu otvaranja nove stranice ekonomskog rasta i rasvoja Novog Pazara. Donećemo novi pristup u delovanju, bićemo okrenuti ka običnom čoveku, bićemo servis građana, domainski ćemo se odnositi prema budžetu kako bismo imali dovoljno sredstava za sve projekte koje planiramo”, poručio je Đerlek.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime