27/07/2024
22.7 C
Novi Pazar

Zećirović: Sprečićemo krađu glasova i mandata GPS-a

Nosilac izborne liste Građanskog pokreta Sandžaka (GPS) “Za život dostojan čovjeka” Edin Zećirović izjavio je danas da raspolaže ubedljivim dokazima da je ta lista na jučerašnjim izborima u Novom Pazaru osvojila dva, a ne jedan odbornički mandat, kako tvrdi Gradska izborna komisija (GIK).

“Mi ćemo sigurno odbraniti svaki glas građana, a svi oni koji krše zakone i Ustav treba da razmisle šta rade”, rekao je Zećirović Sto plus radiju.

Na pitanje kako će konkretno ta lista odbraniti izbornu volju, Zećirović je rekao da će “uz pomoć građana i zakona, koji je na njihovoj strani” to sigurno uspeti.

Prema njegovim rečima, skenirani zapisnici sa nekih izbornih mesta “jasno razotkrivaju nameru prekrajanja rezultata izbora”.

Prema podacima GIK Novog Pazara, lista GPS “Za život dostojan čovjeka” osvojila je 1.554 glasa i jedan odbornički mandat u budućoj skupštini Novog Pazara.

Zećirović tvrdi da je Sandžačka demokratska partija (SDP) osvojila 18 odborničkih mandata i da pokušava da se “otetim mandatom GPS-a zadrži na vlasti.

GIK Novog Pazara bi trebalo da danas u 15.30 na konferenciji za novinare saopšti i prve zvanične preliminarne rezultate.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime