27/07/2024
14.9 C
Novi Pazar

Đekić: Promenićemo način raspodele sredstava medijima

Član predsedništva Sandžačke demokratske partije (SDP) Fahrudin Đekić tvrdi da će u narednom periodu biti promenjen način raspodele sredstava na medijskom konkursu koji raspisuje Gradsko veće Novog Pazara.

On je na pitanje portala Free media o tome kako komentariše to što se Novi Pazar nalazi na vrhu liste po izdvajanju novca za jedan medij odgovorio da na tome treba da se poradi u narednom periodu.

“To je tema koja je u prethodnom periodu bila interesantna medijima, svim činiocima u političkom životu u Novom Pazaru i Sandžaku. Mi smo već imali neke interne razgovore o tome kako u narednom periodu nastupati kada su ti poslovi u pitanju”, rekao je Đekić.

Upitan da prokomentariše to što je urednik portala A1tv.net bio targetiran u dnevniku Radio-televizije Novi Pazar (RTVNP), Đekić je kazao da SDP ne stoji iza toga.

“Pogotovo ne iza targetiranja novinara, koji pokazuju u svom delovanju da žele, hoće i mogu da budu objektivni u izveštavanju”, tvrdi Đekić.

On je najavio da će SDP na Velikom kongresu te partije 13. aprila izabrati novog predsednika, predsedništvo i glavni gradski odbor, kao i da će se u toj partiji i dalje dešavati promene.

“Naše aktivnosti će i u naravnom periodu biti usmerene u tom pravcu, odnosno tražićemo dobra kadrovska rešenja, da bi suštinski promenili, poboljšali, unapredili funkcionisanje lokalne samouprave u Novom Pazaru i kako bi upodobili funkcionisanje SDP i lokalne samouprave potrebama građana”, rekao je Đekić.

On je kazao da je glavni razlog ovakvih promena taj što SDP raspolaže ogromnim brojem kvalitenih kadrova i da se novim ljudima mora pružiti prilika.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime