02/05/2024
15.7 C
Novi Pazar

Novi Pazar dobio još jedan ekskluzivni salon namještaja Numanović

Firma Numanović otvorila je veliki salon namještaja kojim započinje još veću priču i rast svog brenda.

Firma za namještaj “Numanović” otvorila je u petak veliki salon namještaja u Novom Pazaru gdje već godinama izrađuje kvalitetan i udoban namještaj.
Novi salon biće prostor gdje će se sastajati elegancija, funkcionalnost i inovativnost, pružajući kupcima ne samo namještaj, već i inspiraciju za uređenje svog doma iz snova.

Otvaranjem ovog salona, fabrika namještaja Numanović, otvorila je i nova radna mjesta te na taj način doprinijela ekonomskom razvoju grada, ali osim toga Novi Pazar je dobio još jednu važnu adresu za sve one iz cijelog regiona koji žele imati udobnost u svom domu.

Pored ovog, u planu je otvaranje i novog salona u Beogradu koji će biti prilagođen, kao i ostala tri, evropskim standardima.

Takođe je u planu i uvođenje nove linije pod imenom Num-line, koja će biti prilagođena evropskim standardima, po kvalitetu i dizajnu, a koja će biti dostupna i na našem tržištu.


Priča o firmi Numanović počinje decenijama unazad, kada je vizionar i osnivač Avdulatif Numanović postavio temelje onoga što će postati jedan od najcjenjenijih brendova namještaja u regionu. Njegova posvećenost, inovativnost i nepokolebljiva posvećenost kvalitetu postavili su standard koji Numanović i danas slijedi.

Sa rastom i razvojem, ključni pokretači napretka bili su Sead i Suad Numanović. Njihova strast, liderstvo i inovativni pristup usmjerili su brend ka novim horizontima uspjeha. Pod njihovim vođstvom, brend se proširio, uveo nove linije proizvoda i postao poznat po sposobnosti da pruži jedinstvena rješenja koja odgovaraju modernim životnim prostorima.

Danas, sa svojih 300 zaposlenih, Numanović stoji čvrsto na tržištu sa preko 20.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, 15.000 kvadratnih metara izložbenih salona, te 3 maloprodajna salona u Beogradu i 2 salona u Novom Pazaru. Njihova posvećenost inovacijama i tehnološkom napretku dovela ih je do toga da budu nosioci mnogih prestižnih nagrada, priznanje za trud i strast prema
stvaranju.


Reklamni sadržaj takt medija.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime