19/04/2024
3.5 C
Novi Pazar

Tutin: Za sufinansiranje medijskih projekata 10 miliona dinara

IZVOR:Beta

Opštinsko veće Tutina raspisalo je Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u medijima, a u te svrhe je iz lokalnog budžeta kao i prošle godine, opredeljeno 10 miliona dinara.

U konkursu objavljenom u dnevnom listu Danas, navodi se da će opština sufinasirati projekte koji se odnose na “istinito, nepristrasno, pravovremeno i potpuno informisanje građana Tutina” i koji podstiču povezivanje lokalnih zajednica u Sandžaku, saradnju sa dijasporom, rurarlni razvoj i razvoj sela, zaštitu životne sredine, informisanje osoba sa invaliditetom i brojne druge oblasti.

Konkurs je raspisan za projekte čija realizacija ne može trajati duže od jedne godine, a najmanji iznos koji će biti odobren po projektu iznosi 250.000 dinara, dok je najviši devet miliona dinara.

Rok za dostavljanje projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, a istovremeno je upućen i poziv novinarskim i medijskim udruženjima da predlože članove stručne komisije koja će odlučivati o raspodeli sredstava.

Ranije je i Gradsko veće Novog Pazara raspisalo Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u medijima, za šta će iz lokalnog budžeta biti izdvojeno 55 miliona dinara.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime