30/05/2024
14 C
Novi Pazar

Pošta Srbije: Paketomati u Pošti – pametna isporuka pošiljaka 24/7

Pošta Srbije saopštila je danas da nudi savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu isporuku pošiljaka - paketomate, 24 sata dnevno svakog dana u sedmici na 20 lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Кraljevu, Novom Pazaru i Pančevu.

IZVOR:Beta

Pošta Srbije saopštila je danas da nudi savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu isporuku pošiljaka – paketomate, 24 sata dnevno svakog dana u sedmici na 20 lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Кraljevu, Novom Pazaru i Pančevu.

Paketomati su dostupni kod studentskih domova “Studentski grad”,”Кaraburma”, “4. april”, “Patris Lumumba” u Beogradu, na železničkoj stanici i sajmu u Novom Sadu, na gradskim trgovima u Nišu i Кraljevu, uz objekte pošta u Pančevu, Novom Sadu i Beogradu, na železničkoj stanici “Novi Beograd” i drugim frekventnim lokacijama.

Na paketomatu se mogu isporučiti pošiljke za koje je unapred plaćena poštarina (Postekspres, Novi paket, PE-BOX), na zahtev pošiljaoca prilikom adresovanja i predaje pošiljke na šalteru pošta ili prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača.

Druga mogućnost je da primalac preusmeri pošiljku na paketomat pozitivnim odgovorom na SMS ili Viber poruku od Pošte Srbije sa upitom o preusmerenju na paketomat i listom paketomata.

Adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede njihovo vreme, jer pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara, uz mogućnost preuzimanja paketa 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Poštin pankomat jasno je i prepoznatljivo obeležen, modernog dizajna i maksimalno iskorišćenog prostora za pošiljke, sa istaknutim uputstvom za upotrebu.

Usluga je dostupna registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona.

Podaci potrebni za preuzimanje pošiljke šalju se na mobilni telefon, a preuzimanje pošiljke od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu – primalac dobija poruku da ga u paketomatu čeka pošiljka, odlazi do paketomata i korišćenjem aplikacije ili pozivom, otključava ga i preuzima pošiljku.

Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, sa anketom za korisnike o lokacijama za širenje mreže paketomata u svim većim gradovima širom Srbije, dostupne su na sajtu Pošte Srbije na linku http://paketomat.posta.rs.

Кorisnici koji se opredele za korišćenje aplikacije, aplikaciju Direct4.me App mogu preuzeti na Apple iOS app i Play prodavnici.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime