30/04/2024
17.9 C
Novi Pazar

Izbrisana Peticija Protiv koncerta Dine Merlina: Uskoro i četvrta arena raspodata

Dino Merlin, poznati bosanskohercegovački pjevač najavio je svoj solistički koncert u Beogradu nakon čega je i u rekordnom roku rasprodao karte za tri beogradske arene i zakazao četvrtu, ali se na internetu pojavila peticija protiv dolaska Merlina u Beograd.

Poznati bosanskohercegovački pjevač i autor više hitova, Dino Merlin, rasprodao je u rekordnom roku karte za tri beogradske arene nakon čega je zakazao i četvrtu, međutim grupa građana pokrenula je peticiju protiv dolaska Merlina u Beograd i samog koncerta.

Pokrenuta peticija protiv ulaska Merlina u Srbiju prikupila je od 27. jula do 8. avgusta oko 60 hiljada potpisa, iako je, s druge strane, publika rasprodanim kartama pokazala da želi Merlinov koncert u Srbiji.

Međutim, kako prenosi N1, peticija je danas obrisana sa stranice Peticije.online, a administratori su objasnili i zašto.

“Odgovorni smo za sadržaj koji naši korisnici objavljuju na našoj veb stranici. Ova peticija ima jake optužbe i nemamo resurse da provjerimo da li su tvrdnje tačne”, saopšteno je.

Dino Merlin nastupit će u Štark areni 18., 19. i 21. novembra a karata za četvrti koncert koji je zakazan za 22. novembar ima još vrlo malo.

NAJČITANIJE

FOTO DANA

Vezani članci

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime